Waarom kiezen voor een integraal kindcentrum?


Onderwijs en opvang onder een dak zorgt voor een doorgaande leerlijn en ontzorgt ouders. Wij ontwikkelen met onze partner een doorgaande leerlijn voor alle kinderen. Daarnaast hanteren we dezelfde pedagogische en didactische principes en uitgangspunten binnen ons IKC.

Binnen ons IKC werken pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, leerkrachten en al het ondersteunende personeel samen als gelijkwaardige collega’s, die samen ervoor staan om het beste uit de kinderen te halen. Daarbij denken wij verder dan de schoolse vaardigheden. Ook de sociaal emotionele ontwikkeling en het ontdekken en ontwikkelen van talenten van alle leerlingen houden wij in het vizier. Als ouder kunt u voor al deze aspecten straks op een plek terecht. Dat houdt het overzichtelijk is voor zowel u als uw kind.

Wij zijn tevreden wanneer we een breed dagprogramma voor kinderen kunnen aanbieden. Waarbij de ondersteuning en zorg optimaal ingevuld zijn.

Meer veelgestelde vragen


Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden