Schoolspot.nl

Hoge kortingen op ICT bij schoolspot.nl


Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basis- en speciaal onderwijs. Medewerkers van basisscholen en ouders met een kind in het basisonderwijs kunnen hier met veel korting software, hardware, digitale leermiddelen en andere ICT-gerelateerde producten bestellen. De korting kan zelfs oplopen tot 90%!

Hoe schoolspot zo’n hoge korting kan bieden?

Door slimme overeenkomsten te sluiten met leveranciers. Daarnaast betalen basisscholen vaak al een gedeelte voor thuisgebruik van bepaalde softwarepakketten, waardoor ouders en medewerkers kunnen profiteren van onderwijskorting op schoolspot.

Wat is er te koop op schoolspot.nl?

Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor software van bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen. Er is keuze uit ruim 600 artikelen.

Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl.

Gratis account aanmaken

Om bij schoolspot te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Een account aanmaken doe je in enkele simpele stappen en is bovendien geheel gratis. Je ontvangt na de registratie een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen.

Nog even de voordelen van schoolspot.nl op een rij!

  • Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding); 
  • Lage prijzen; 
  • Specifiek aanbod voor het (speciaal) basisonderwijs; 
  • Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt).

Meer over onze basisschool


Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden