Voorschoolse opvang (VSO)


Iedere dag is er voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang vindt plaats in het gebnouw van IKC De Woudreus. Via Riant Kinderopvang kunt u uw kind aanmelden. 

Riant Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang aan vanuit IKC De Woudreus. Op alle dagen kunnen kinderen tussen de 4 en 13 jaar die op een school in Nobelhorst zitten gezellig met elkaar sporten. In de verdere toekomst wordt het aanbod met verschillende thema bso’s uitgebreid.

Adres: IKC De Woudreus
Marie Curielaan 299
1341 BA  Almere

Merwin Schuurmans is groepsleider. Hij is te bereiken op 06-27538289.

Algemene contactinformatie m.b.t. aanmelden voor de BSO:
036 – 30 350 00 (optie 0)
dewoudreus@riantkinderopvang.nl
https://riantkinderopvang.nl/buitenschoolseopvang/bso-nobelhorst/

Buitenschoolse opvang (BSO)


Riant Kinderopvang heeft met de BSO (Kleuter)Sport tot doel kinderen onder professionele begeleiding te laten bewegen en een basis te leggen voor een verdere sportieve ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is dat kinderen meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen en zelfstandiger worden; ‘lekker in hun vel zitten’. Maar ook doelen als ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfstandigheid spelen hierbij een rol. Daarnaast leren de kinderen samen te werken.

De begeleider bij BSO-sport is een bekwame sportdocent of een pedagogisch medewerker met de bevoegdheid sport- en bewegen. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in een sportzaal waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

Merwin Schuurmans is groepsleider. Hij is te bereiken op 06-27538289

Meer over onze basisschool


Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden