Onze missie

Waar staan en gaan we voor?


Onze school is de plek waar kinderen voor een groot deel de basis leggen voor hun verdere leven. De plek waar ze leren wie ze zijn en ontdekken welke talenten ze hebben. We helpen de kinderen in hun ontdekkingsreis en reizen met ze mee. Dat doen we door kinderen de ruimte te geven om steeds nieuwe ervaringen op te doen die aansluiten bij hun ontwikkeling.

We bieden kinderen een stimulerende leeromgeving die bij hun ontwikkeling past. In de klas, in ateliers, buiten in de natuur en in de gemeenschap waar hun school bij hoort. Zo leren ze van andere kinderen en volwassenen en al die mensen ook van hen.

Onze visie

Hoe kijken wij er tegenaan?


Jonge kinderen zijn van nature creatief en nieuwsgierig. Ze willen graag leren, stellen veel vragen en weten intuïtief wat ze nodig hebben. Wij vinden dat je die creativiteit moet koesteren en dat je dat als school moet stimuleren. Ook juist naarmate kinderen ouder worden.

Dat doen we niet alleen in de klas, maar in het hele IKC waar we onderdeel van zijn. Dus ook in de BSO, in creatieve ateliers en buiten in de natuur. Want leren kun je (en doe je) overal. Dat weten kinderen als de beste. De leraren, ouders en alle andere betrokkenen, zijn ervoor om hen daarbij te helpen, zodat kinderen hun talenten ontdekken en hierin groeien.

Meer over onze basisschool


Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden