SKO – ontwerpers van onderwijs


Onze school valt onder de scholengroep SKO – ontwerpers van onderwijs. SKO bouwt met haar hart, lef en vertrouwen aan het onderwijs van morgen. Dat doen we omdat onze leerlingen en medewerkers de ruimte verdienen om geluk te ervaren. Met een team van 650 skollega’s biedt SKO op en top onderwijs voor onze 6700 leerlingen.

Op alle 27 katholieke basisscholen worden de leerlingen elke dag uitgedaagd om goed onderwijs te ervaren. Elke school werkt vanuit zijn eigen unieke achtergrond; van grote stads- tot kleinere dorpsscholen, van Daltononderwijs tot Jenaplan en van traditionele klassen tot unitonderwijs. Altijd met het oog op onze gezamenlijke missie: ruimte creëren voor geluk.

Samen een veilige ruimte voor elke leerling


Je vindt SKO-scholen in Almere, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Elburg, ’t Harde, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Waar de SKO-school ook staat, het is de verbindende plek in het leven van onze leerlingen.

Wij ontwerpen samen met ouders, de buurt, kinderopvang, voortgezet onderwijs en gemeenten een veilige ruimte voor elke leerling. Ruimte waarin je kind alles krijgt aangereikt om zijn of haar talenten te ontwikkelen. En omdat we dat samen doen, leren we van elkaar. We delen kennis en ervaring. Daar groeien we namelijk allemaal van. En daarmee ons onderwijs.

Meer over ons onderwijs


Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden