Nieuws & updates van IKC De Woudreus


Bekijk hier het laatste nieuws over IKC De Woudreus

2023-03-08 10:09:00

Informatieavond voor geïnteresseerden in het zij-instroomtraject.

Is zij-instromen iets voor mij? 

 

Heb jij wel eens nagedacht over leraar worden en heb je vragen over dit traject? Nu is wellicht een goed moment want wie kan jouw vragen nou beter beantwoorden dan iemand die je voor ging? Flevowijs organiseert op dinsdag 14 maart een informatieavond “vraag maar raak” waar jij al je vragen kunt stellen aan zij-instromers, oftewel mensen die zelf ook kozen voor een overstap naar het onderwijs. 

 

Wat kan je van deze avond verwachten? 

Op deze avond kom jij in gesprek met zij-instromers die al eerder gestart zijn in het traject of het traject reeds hebben afgerond. Ook zijn er vertegenwoordigers van de besturen en Hogeschool Windesheim aanwezig om vragen over het zij-instroomtraject te beantwoorden. Tijdens deze avond kan je directe vragen stellen aan de zij-instromer zoals; Hoe zwaar is het zij-instroomtraject nou eigenlijk? Hoe voelt het om voor de klas te staan? Hoe combineer je werken, leren en je gezin? 

 

Wekt dit je interesse en beschik je over minimaal een 4-jarige afgeronde hbo opleiding? Mis deze avond niet en meld je aan.

Gerelateerde berichten

Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden