Nieuws & updates van IKC De Woudreus


Bekijk hier het laatste nieuws over IKC De Woudreus

2022-10-05 10:45:00

Dag van de leraar

Almere – 5 oktober, Wethouder Roelie Bosch bezoekt op de Dag van de leraar de jongste basisschool van Almere. Op 5 oktober is het wereldwijd de Dag van de leraar. Een dag waarop men stilstaat bij de invloed die een leerkracht heeft op de ontwikkeling van het kind. Daarnaast is het tevens een moment waarop de leerkrachten in het zonnetje worden gezet. Stilstaan bij alle inspanningen die een leerkracht maakt om er elke dag voor te zorgen dat ieder kind op en top onderwijs krijgt. Op 5 oktober bracht Wethouder Bosch een bezoek aan IKC De Woudreus. Een gloednieuwe basisschool in de wijk Nobelhorst. Al het onderwijzend personeel in Almere werd overigens door de wethouder bedankt voor hun inzet in deze moeilijke tijden door o.a. het lerarentekort. Zij ontvingen een heerlijke Tony Chocolonely chocoladereep. Op De Woudreus werden deze persoonlijk overhandigd door de wethouder. Daarnaast was het zowel voor het team als voor de kinderen van De Woudreus een unieke kans om persoonlijk in gesprek te gaan met de Wethouder. Er zijn die dag mooie gesprekken gevoerd over het lerarentekort, wat dat vraagt aan creativiteit en flexibiliteit van leerkrachten, maar bovenal over het mooie vak; het geven van goed onderwijs.

Gerelateerde berichten

Wilt u ook een

stimulerende leeromgeving voor uw kind?


Uw kind aanmelden of wilt u meer informatie? Bel met 036 200 51 20 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Direct aanmelden